Smaker och fyllningar

Våra bakverk

Jag bakar allt från grunden med svenskt smör, närproducerade ägg och svensk grädde. Fyllningarna nedan är standardfyllningar som ingår i de olika prisklasserna. I standardpriserna ingår två fyllningar. Är det något ni saknar tveka inte att kontakta mig så ordnar jag självklart det.


Allergener

Det går att beställa gluten-, laktos- och äggfritt och då tillkommer 5:- per bit.  Då jag jobbar med gluten och övriga livsmedel i min lokal måste jag informera att det kan finnas spår av dessa. Vid andra allergier kontakta mig.


TÅRTOR

Bästa sättet att fira är med en god tårta. Dop, babyshower, födelsedag,

Tårtorna fyller vi med två fyllningar och spacklar dem med smörkräm. Smörkrämen är såklart baserad på riktigt smör. 


Och om du vill klär vi tårtan i god marsipan eller i sockarpasta. 

BRÖLLOP

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan.

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här.

SMAKER & FYLLNINGAR

Anslag - vanilj, choklad, citron

Mousse

Vanilj / glasskräm

Blåbär

Citron

Chokladmousse

Vit chokladmousse


Egen sylt/kompott

Hallon

Blåbär

Äpple


I tårtpriset ingår två fyllningar. Har du egna förslag och önskningar när det gäller smaker och fyllningar så kan jag ordna det.