BESTÄLLNING / PRISER

T Å R T B I T E N

S T O C K H O L M

EST.2017

DINA ÖNSKNINGAR

Jag gissar att du har egna önskningar om hur du vill ha din unika tårta. Det är en glädje att tillsammans jobba fram ett gemnsamt förslag.

Det är alltid roligt att få fria händer att tolka tema/känsla och önskningar så det gör jag mer än gärna. Jag plagierar inte någon annans tårta, men tar gärna emot inspirationsbilder för att få en känsla av vad du önskar. 


BUDGET

Är ni gänget som ska ordna en överraskningsfest och har en budget så kan vi utgå från den så vi får ihop nåt som blir fint åt er. 


PRISER

Tårtor kan ha många utseenden såsom figurtårtor, fler våningar samt dekorationer av olika slag. Alla mina tårtdekorationer görs för hand och som med alla hantverk tar det sin tid med torktider, färg m m. Mina tårtor skräddarsys och priserna varierar därför utifrån hur mycket arbete som krävs. Ett exempel - 12-bitars tårta med figur, text/siffra och kompletterande mindre dekorationer 1000 kr.

Bröllopstårtor kostar från 90 kr/bit. Kontakta mig så får du offert.


KONTAKTA TÅRTBITEN FÖR PRISFÖRSLAG/OFFERT.


KONSULTATION OCH PROVSMAKNING

Konsultation och provsmakning vid beställning av bröllopstårta tar 1 tim och kostar 500 kr. Vi kommer gemensamt fram till smaker, färger och dekorationer som passar er. Ta gärna med inbjudningskort eller bilder som ni vill utgå ifrån eller ha inspiration av.


HUR STOR ÄR EN TÅRTBIT?

Ta i beaktning att en del inte tar tårtbit i full size, utan tar en mindre bit. Jag menar att t ex en 12-bitars tårta kan räcka till 15 pers.


BETALNING

Vi tar emot betalning via swish, bankgiro samt bank- och kreditkort.


VID STORA BESTÄLLNINGAR

Specialbeställningar såsom bröllopstårtor kan behöva beställas i god tid. Men vi brukar kunna hjälpa till med kort varsel om det krisar så kolla med oss även om du är ute i sista minuten. 

Vid beställning över 4000 kr tar vi ut en handpenning på 20% som betalas i samband med beställning. Resterande betalas 14 dagar innan leverans. Kontakta Tårtbiten Stockholm för offert. 

BETALNING

Swish 123 6776 199

Bankgiro 172-1604

Bank- och kreditkort


AVHÄMTNING / LEVERANS

Du hämtar din beställning enligt överenskommelse hosTårtbiten Stockholm, Lilla Erstagatan 6, Södermalm i Stockholm.
Vi kan oftast ordna med transport om så önskas. Det kostar 500 kr innanför tullarna och i övrigt 500 kr per påbörjad timme tur och retur. 


AVBOKNING

Om du måste avboka så gör det i god tid. Har vi redan börjat jobba med din beställning kommer vi överens om ersättning.

Större beställningar vid ett värde av 5000 kr eller mer ska avbokas senast 30 dagar innan avhämtning. Avbokning senare 30 dagar

debiteras fullt pris.

Även ej uthämtade order debiteras fullt pris.

Handpenning betalas inte tillbaka vid avbokning.

VID SJUKDOM

Om du som kund drabbas av sjukdom och måste ställa in ditt event med kort varsel har vi möjlighet att frysa in tårtan / cupcakes för att vid ett senare tillfälle tina upp och dekorera dina bakverk. Om vi drabbas av sjukdom måste vi tyvärr avbeställa din order. Vi återbetalar hela beloppet givetvis och vi försöker hänvisa dig vidare till andra tårtleverantörer.